Abecedar Obezitate
Abecedar Obezitate

Cine suntem

Prof. Dr. Nicolae Hâncu Dr. Anca Elena Crăciun Dr. Andrada Muresan

De citit

Nutribon
Nutribon
Abecedar
Nutribon

Anul Cervantes, celebrat astăzi la Galele Medicină, Artă, Cultură

hancuAzi, de la ora 18, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj-Napoca va avea loc ediția cu numărul 179 a deja celebrelor Gale Medicină, Artă, Cultură, eveniment lunar de care se ocupă de ani buni profesorul doctor Nicolae Hâncu, cel care și moderează aceste întîlniri.

În cadrul întîlnirii de astăzi va fi prezentată conferinţa Prof.univ.dr. Ştefan Borbely intitulată “Biblioteca lui Don Quijote”. După acest moment va urma un altul, muzical, din creaţia compozitorilor Carlos Gustavino, Xavier Montsalvage, Augustin Lara, Geronimo Gimenez, Ruperto Chapi, în interpretarea sopranelor Arona Bogdan şi Alice Lopez, acompaniate la pian de către Kopeczi Sandor-Attila.

Despre această suită de manifestări care se apropie cu pași hotărîți spre borna 200, prof.dr.Nicolae Hâncu afirma: “Ideea noastră a fost aceea a întîlnirii acesteia minunate, a stiintei cu arta sub titlul Galele Medicina, Arta, Cultura. Eveniment devenit traditie, acesta reuneste in ultima miercuri a fiecarei luni, oameni de cultura, oameni de stiinta si din ce in ce mai multi studenti, care vorbesc despre frumos si despre medicina”, a spus prof.dr. Nicolae Hîncu.

Scrie un comentariu