Abecedar Obezitate
Abecedar Obezitate

Cine suntem

Prof. Dr. Nicolae Hâncu Dr. Anca Elena Crăciun Dr. Andrada Muresan

De citit

Nutribon
Nutribon
Abecedar
Nutribon

Emisiunea “Un stil de viață sănătos” a împlinit 5 ani

profesorulLa începutul lunii decembrie TVR Cluj a sărbătorit 5 ani de cînd prof.dr. Nicolae Hâncu și Karen Sebesi se întîlnesc cu telespectatorii pentru a face împreună o emisiune interactivă de succes, “Un stil de viață sănătos”.

Cei doi și echipa TVR Cluj, din spate, au reușit în acești ani lucruri demne de subliniat.

-majoritatea emisiunilor (poate cu excepția zilelelor de luni în care profesorul Hâncu este plecat din oraș) sunt în direct, cu telefoane luate din multe colțuri ale țării.

-la masa emisiunii s-au perindat în acest interval de cinci ani multe personalități ale lumii medicale, și nu numai, pentru că emisiunea este deschisă tuturor celor care pot promova conceptele pe care se bazează această producțiekaren-1

-un stil alert, bazat pe sinceritate și informații corecte, cu adevărat folositoare celor care sunt bolnavi sau pur și simplu interesați de acest subiect. Pînă și cei neinteresați de subiect pot trece în cealaltă tabără, urmărind emisiunea.

Emisiunea este transmisă in direct in fiecare zi de luni, incepand cu orele 19.00, pe TVR Cluj, cu reluare duminica urmatoare, pe canalul TVR3, de la ora 8 dimineata!

Iată și emisiunea aniversară, actuală, cu o temă de actualitate, cum ar veni…

Un stil de viata sanatos din 4 decembrie 2017
Moderator: Sebesi Karen
Invitat: prof.univ.dr. Nicolae Hancu , medic nutritionist, membru de onoare al Academiei Romane
Tema: STILUL DE VIATA IN LUNA SARBATORILOR

Scrie un comentariu